Voor Uw Horecazaak

 

 

Leonleo biedt zijn klanten in de horeca al het nodige voor het ideale koffiemoment.

Wij werken met de beste Italiaanse merken voor onze klanten de vreugde van échte espresso te kunnen garanderen. Daarnaast bieden wij ook alle diensten voor een omvattende koffieservice in uw hotel, café of restaurant.

U kan voor meer informatie, kwaliteitskoffies en andere producten contact met ons opnemen. Zij worden bij u geleverd door onze eigen besteldienst. U kan professionele koffietoestellen bij ons aankopen. Wij voorzien een sluitende technische ondersteuning. U kan ons raadplegen voor advies over uw koffieaanbod of de best practices in het bereiden en serveren van de perfecte kop koffie.

Onze ambitie...

Leonleo wil u voorzien van alles dat u nodig hebt om uw klanten te verwennen met een gezellig koffiemoment: heerlijke koffie, maar ook professionele koffietoestellen, en alle andere benodigdheden. U kan bij ons alles bestellen voor een volledig verzorgde koffieservice.

Indien gewenst adviseren wij u over uw koffiekaart. Met onze vakkennis en ervaring helpen wij u de koffies aan te bieden die zullen gesmaakt worden door uw cliënteel. Koffie gezet volgens de regels van de kunst: uw klanten zullen blijven terugkomen voor die perfecte kop koffie.

Wij willen u zorgeloos koffie laten schenken. De betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van onze koffietoestellen vullen we nog aan met een snelle en efficiënte technische ondersteuning. Onze technici staan 7 dagen op 7 klaar.

...en hoe we die waarmaken

Topkwaliteit: gegarandeerde consistentie in de smaak van onze koffies en de kwaliteit van onze andere producten.

Een complete en hoogwaardige dienstverlening: snelle levering, technische ondersteuning en herstellingen.

Persoonlijk contact: klantgerichte en doelmatige communicatie dankzij een professionele klantendienst.

Maatwerk: wij gaan in ons uitgebreide aanbod op zoek naar het ideale koffietoestel voor uw zaak, op basis van uw verbruik en cliënteel.

Opleiding: indien u dat wenst, geven we een workshop voor uw personeel over het bereiden en schenken van het perfecte kopje koffie

Aantal voorbeelden van de mogelijke machines Voor Uw Horecazaak

© 2022 Leonleo, All Rights Reserved.