Necta

 

 

 

 

Krea Touch is het nieuwe elegante model dat de Necta Horeca Family verrijkt. Aantrekkelijk design, decoratief licht, chromen frames, glanzend zwarte oppervlakken, ongeëvenaarde prestaties maken Krea Touch de ideale oplossing voor uw koffiepauze. Het brede touchscreen en de gebruiksvriendelijke interface maken een aantal selecties mogelijk, flexibel en aangepast receptenbeheer, branding branding, verkoopactiviteiten en videobeheer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalea Plus

Hoge snelheid, hoge prestaties, topkwaliteit.

Een aanraking en iedereen kan een drankje van hoge kwaliteit krijgen met Kalea Plus. Kalea Plus maakt gebruik van geavanceerde technologie samen met het erfgoed van Italiaanse espresso, smaak en cultuur. De uitstekende doorvoer en snelheid zullen zelfs de meest veeleisende klanten tevreden stellen. Kalea Plus maakt het mogelijk om een ​​persoonlijk koffiemenu op maat samen te stellen: een uniek genot met verrukkingen, slokje na slokje.

Kobalto

Professionele drankjes, eenvoudige functies

Door uitstekende prestaties te combineren met een grote flexibiliteit, creëert Kobalto eenvoudig en efficiënt een breed scala aan dranken, waaronder authentieke Italiaanse espresso’s, rijke romige chocolade en licht schuimige cappuccino’s. Deze machine is verkrijgbaar in verschillende versies met een breed scala aan producten en innovatieve technologie en kan professionele drankjes maken met een scala aan ingrediënten voor een verscheidenheid aan smaken. Met zijn intuïtieve gebruikersinterface is Kobalto een uiterst gebruiksvriendelijke machine, zowel achter de bar voor het personeel als in de zelfbedieningsmodus voor gebruik door de klant.

Maestro Touch

Necta slaat weer toe met Maestro Touch

Elegant, met buitenprofielen in zwart geanodiseerd aluminium, zwarte deur en donkergrijze kast en een frameloos, volledig glazen touchscreen: dit is Maestro Touch, het nieuwe high-end vendingmodel voor de warme drankenmarkt.

Maestro Touch richt zich op de allernieuwste prestaties en op het vermogen voor consumenten om hun dranken aan te passen en voedingsinformatie te raadplegen om het meest geschikte product voor hun behoeften te identificeren.

De elektronica is volledig vernieuwd, met een microprocessor van de nieuwste generatie en geavanceerde software die leidt tot eenvoudiger machinebeheer en programmeren, en tot een hoge mate van personalisatie van de grafische interface.

Alle technische en esthetische innovaties leiden tot een spannende User Experience: Maestro Touch brengt jouw break naar een hoger niveau.

Opera Touch

Opera Touch, een onweerstaanbare attractie voor de wereld van Vending

De beste elektronische technologie en de beste mechanische lay-out ten dienste van maximale eenvoud van beheer en van de beste gebruikerservaring: dit is Opera Touch. Alles draait om een ​​buitengewoon 13,3-inch full hd-scherm dat het drankaanbod en het aantal beschikbare informatie voor de consument drastisch vergroot in vergelijking met een traditionele distributeur. Opera Touch is ontworpen om operators een buitengewone eenvoud van beheer te bieden: dankzij de innovatieve elektronica – met succes gebruikt op de 9100- en Kalea-modellen – snel programmeren en aanpassen van de verdelerfuncties is geen probleem meer Nieuwe technologie, maximale interactiviteit, premiumsegmentprestaties: Opera Touch verovert iedereen met een meer tot de verbeelding sprekend idee van Vending.