Voor Uw Bedrijf

 

 

Leonleo biedt zijn professionele klanten alles voor de ideale koffiepauze, vergadering of ontmoeting met klanten.

Wij werken met de beste Italiaanse merken voor onze klanten de vreugde van échte espresso te kunnen garanderen. Daarnaast bieden wij ook alle diensten voor een omvattende koffieservice op het werk.

U kan voor meer informatie, kwaliteitskoffies en andere producten contact met ons opnemen. Wij verkopen professionele koffietoestellen, waarvoor we ook een blijvende technische ondersteuning bieden. We hebben een uitgebreid aanbod aan filters, kopjes, roerstokjes, individueel verpakte suiker, melk, koekjes,… En wij kunnen u een volledige koffiehoek leveren, inclusief meubilair.

istockphoto-653925818-170667a-removebg-preview

Onze ambitie...

Leonleo kan u alles bezorgen om uw medewerkers een gezellige koffiepauze te geven, of om vergaderingen en klantengesprekken van een volledig verzorgde koffieservice te voorzien: kwaliteitskoffie, maar ook professionele koffietoestellen, en alle andere benodigdheden.

Een aangename pauze, een bakje troost, of een opkikker voor een energieke werkdag. Wij begrijpen de kracht van een kopje koffie op het werk. Met ons omvattende aanbod aan koffie, koffietoestellen, filters, melk, suiker,… ondersteunen we de tevredenheid en gedrevenheid van uw medewerkers, bezoekers en klanten.

Wij zorgen voor de koffie, u kan aan het werk. Door uw koffieservice aan ons toe te vertrouwen, kan u uw aandacht volledig richten op uw bedrijf.

...en hoe we die waarmaken

Wij zien strikt toe op de kwaliteit van de koffiebonen die we aankopen. 

Onze klantendienst werkt efficiënt, met een goede service als belangrijkste doel. Wij communiceren duidelijk en doelmatig. 

Een groot aanbod randproducten zoals filters, kopjes, roerstokjes, individueel verpakte suiker, melk, koekjes,… Wij kunnen u eveneens een gezellige coffee corner op maat leveren, compleet met meubilair, koffietoestel(len), servies,…

Wij leveren betrouwbare en gebruiksvriendelijke koffietoestellen die weinig onderhoud en zelden herstelling nodig hebben. Bovendien kan u rekenen op onze technische ondersteuning, die 7 dagen op 7 voor u klaar staat.

Aantal voorbeelden van de mogelijke machines voor uw bedrijf

© 2022 Leonleo, All Rights Reserved.