Accessoires

onze accessoires zo creëren we warmte, vreugde en veiligheid

MELKKOELER

Melkkoeler om melk vers te houden, met een inhoud van 1 liter.
De koeling wordt gegenereerd door een Peltier-koelsysteem zonder CFK’s.
Het kan worden gecombineerd met zowel Aulika- als Lirika-modellen.

DOSEERMOLEN

De doseermolen M 50 is het ideale accessoire voor de professionele koffiemachine SE 50: hij heeft een modern design met led-verlichting, een sterk roestvrijstalen frame en staat garant voor hoge prestaties in een kleine ruimte.

PHEDRA EVO-KAST

Het heeft een intern compartiment voor suikerzakjes en roerstaafjes. 2 dispensers voor bekers met een diameter van 70 mm en 1 dispenser voor bekers met een diameter van 58 mm. Inclusief waterreservoir. De kast is ook compatibel met betalingssystemen en bankbiljetlezers.

KOELKAST FR7L-N

Compressor Saeco koelkast FR7L-N om melk vers te houden.

MUNTENDOOS

Betaaldoos voor het hosten van een muntvalidator, compatibel met Aulika Top HSC en Office. Het bevat een interne muntenverzameldoos die wordt beschermd door een sleutel.

IPERAUTOMATICA KAST

Het heeft een intern compartiment voor suikerzakjes en roerstaafjes. 2 dispensers voor twee verschillende maten bekers en 5 liter tank voor vloeistofafvoer, met een handvat om de stabiliteit te verbeteren.

AULIKA EVO KAST – ROYAL

Voorzien van binnenvak voor suikerzakjes en roerstaafjes. 2 dispensers voor glazen voor 2 verschillende maten en een 5 liter tank voor het aftappen van vloeistoffen, uitgerust met een handvat om de stabiliteit te vergemakkelijken.

© 2022 Leonleo, All Rights Reserved.